Lamborghini Jejai

Lamborghini Gallado kepunyaan Toh Muda Rizal Ramli. Siapa yang tak kenal dengan Toh Muda Rizal Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai anak bekas Menteri Besar Perak yang menjadi rebutan ramai.

JEJ 41 =  JEJAI

JEJ 41 ni setiap malam minggu korang boleh nampak kat kedai mamak, hotel, club ataupun tengah race dalam KL dengan kawan-kawan dia yang memandu Ferrari dan Porsche.




Selain kereta Lamborghini dia ada sebuah Bently Flying Spur Mansory dan banyak lagi kereta mewah. Dulu no plat Bently dia ABJ1 sekarang dah tukar.

Gambar hiasan

www.tips-fb.com 17 comments

Sharing is caring. Share this article now!

17 comments:

  1. wahhh nk naik skali leh ke.huhuhu

  1. ehh jgn nty abg ksygn anda merajuk plak..
    haha

  1. jejai yg mane satu eh???hnsem sngat ker bdak tu??kaye giler bapak dye..hohoo

  1. hensem kot..
    kalo nk kata tak hensem takkan la
    nora danish, fasha sandha n tiz zaqyah dok berebut..
    ahaha

  1. pakai kereta mewah rupanya..patutlah..huhu..

  1. agak2 kalo dia xdew kereta camni ada x dorang nk berebut?
    huhu

  1. gila kaya macam gila! duit mmg x bole bawak mayo, tapi duit boleh buat lelaki dapt pompuan cantek!

  1. ehh mcm mn tu gila kaya mcm gila...
    hahaha
    zaman skg main duit jew..
    btul2 duit mmg x bleh bwk mati..

  1. kaya2 tp sayang kaki clubbing ngan pempuan suma..susah jd org kaya ni

    New Entry Pawaka19 Dot Com

    "Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

  1. duit dh bnyk sgt, clubbing la bro...

  1. nak beli rim tayar pn dh x mampu

  1. hehe
    mampu kalo nk beli
    tp dalam game ps jela..

  1. Smlm aku jmpe kete ABJ1(Bentley jejai) tp kete toyota camry.xkn jauh sgt downgrade.dr bentley jd camry je.